Michelin Lastik Performans Özellikleri

Global Lastik, Michelin Lastik Performansı

Michelin Lastik Performans Özellikleri

 

Sektörde Bir Öncü: Michelin

Michelin lastik 125 yıllık tarihinde lastik üreticisi olarak büyük başarılar imza atmıştır. Yıllık AR-GE çalışmalarına ayırdığı bütçe, teknolojik bakımdan yenilikçi ve öncü bir tutumu benimsemesi, performans testlerinden üstün başarılar kazanması da sektördeki yerini sağlamlaştırmıştır. Michelin lastik ürünleri, sürücülere büyük güven ve sürüş keyfi vermektedir! 

 

Zorlu Hava Koşullarında Lider Marka: Michelin

Michelin markası altında üretilen her lastik yapılan testlerde performansını güçlü biçimde ortaya koymaktadır. Normal hava koşullarında lastikler arasındaki performans pek belli olmasa da, zorlu hava ve yol koşulları altında Michelin rakipleri ile arayı açmaktadır!

 

Karlı Yollarda En İyi Performans Ödülü!

Michelin marka lastikler karlı ve benzeri zorlu koşullar altında bile güvenlik, çekiş ve frenleme gücü açısından üstün bir performans sergiliyor! Islak zeminde diğer lastiklere kıyasla 6 metre kadar daha kısa bir mesafede fren yapabilme özelliğine sahiptir! Söz konusu mesafe 1,5 araba mesafesi anlamına gelmektedir. Bu da önemli bir avantaj ve güvenlik ölçüsüdür

 

Yeşil Lastik Michelin Yakıt Tasarrufu Sağlıyor!

Michelin, kullandığı ve geliştirdiği lastikler sayesinde çok büyük oranda yakıt tasarrufu sağlamaktadır. Bu hem maliyetleri azaltıyor hem de çevreye veren zararı küçültüyor! Doğa dostu ve çevreye duyarlı olan Michelin, karbondioksit salınımını da 45 milyon ton azaltmıştır. Bu bakımdan da Michelin birçok ödül almayı başarmıştır.

 

Global Lastik, Michelin marka lastiklerin yetkili satış bayisi olarka hem Bornova 2. Sanayi Bölgesi'inde faaliyet gösteren dükkanında hem de www.globallastik.com.tr web adresinde satışlarını yapmaktadır.



 
Etiketler: Global Lastik, Michelin Lastik Performansı
Mayıs 02, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR